Friday 30 September 2011

NEW FACE IN CYPRUS: NICHOLAS CHRISTOPHER


Είναι ανερχόμενο μοντέλο από την Κύπρο και ονομάζεται Νικόλας Χριστοφή. Είναι 22 ετών, σπουδάζει παιδαγωγικά και είναι Υδροχόος στο ζώδιο με ωροσκόπο Ταύρο. Μίλησε στο PEOPLE! της Κύπρου και στην Άννα Χατζηεφραίμ στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 για την ζωή του, τα όνειρά του, το modeling και τα σχέδια του. Μέσα στα σχέδια του ήταν και η συνεργασία μας στην Θεσσαλονίκη, σε μία φωτογράφιση υπό την επιμέλεια της φωτογράφου Εlpis Avrameli και την καλλιτεχνική επιμέλεια της Make Up Artist Simonetta Tsapanou. Φόρεσε αποκλειστικά την νέα συλλογή του Jeremy Scott για την Adidas ενώ το ολοκληρωμένο editorial θα το δείτε Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, εδώ!!!

Απόσπασμα από την συνέντευξη
Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Άννα Χατζηεφραίμ, εδώ:

Νικόλα, πώς αποφάσισες να εισβάλεις στο χώρο του modeling?
Ο χώρος του modeling ανέκαθεν μου προκαλούσε ένα ενδιαφέρον. Είναι καλύτερο να μετανιώνεις για επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή παρά για κάτι που δεν τόλμησες ποτέ να πράξεις!

Τι απαντάς σ' αυτούς που λένε πως η ομορφιά είναι το εισιτήριο για εύκολο χρήμα?
Ναι, η ομορφιά μπορεί να σου επιφέρει χρήμα εύκολα και γρήγορα όμως το κλειδί βρίσκεται στο πώς να διατηρήσεις κάτι αφού το αποκτήσεις.

Τι εκπλήξεις θα περιμένουμε από σένα?
Μπορώ να σας αποκαλύψω πως έχω ήδη κλείσει για το φετινό χειμώνα μια συνεργασία στην Ελλάδα υπό την επιμέλεια του στιλίστα Mikael Chalikias, και έτσι στις 21 Σεπτεμβρίου φεύγω από το νησί μας για το άνοιγμά μου στην αγορά του εξωτερικού.

Είχες πάει και σε casting της ΕΡΤ...Μίλησέ μου γι' αυτή σου την εμπειρία.
Ναι ήταν για λογαριασμό της ΕΤ3 για ένα ντοκιμαντέρ "Δωδεκάνησα - Διαμάντια του Αιγαίου", που μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Θα σου εκμυστηρευτώ πως άκουσα και αρνητικά όπως "Γιατί πήρανε τον Κύπριο και όχι κάποιον εξ Ελλάδος". Όπως και να'χει τη δουλειά την πήρα και πέρασα όμορφα!

Επιπλέον όμως, εκτός από το modeling φοιτάς στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν. Αιγαίου στη Ρόδο. Ήταν συνειδητή επιλογή η σπουδή σου ή τα "θέλω" των γονιών?
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν επιλογή των γονιών μου. Είχα την απόλυτη ελευθερία και ήταν μια σίγουρη επιλογή μου!

Θα έλεγες "ναι" σε μια παρουσίαση? Και αν ναι, σε τι είδους εκπομπή?
Η εκπομπή που θα επέλεγα ενδεχομένως θα είχε κοινωνικό και ενημερωτικό χαρακτήρα γύρω από τη showbiz. Ίσως να με ενδιέφερε να δείξω μια περισσότερο ανθρώπινη πλευρά των επωνύμων προς τα έξω. Χωρίς "βιτρίνες" και "γκλαμουρίες".

Η διατροφή είναι στην καθημερινότητά σου όπως και η γυμναστική?
Εννοείται! Τέσσερις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και προσοχή πάντα στο φαγητό. Παίρνω περισσότερα πρωτεϊνούχα, ελάχιστα λιπαρά και υδατάνθρακες. Ένα παράδειγμα, αντί για τηγανητά τρώω μαγειρευτά στο φούρνο και αντί για ψωμί, ρύζι ατμού.

Αγαπημένοι σχεδιαστές?
Από το εξωτερικό ο Jean Paul Gaultier, o Marc Jacobs, o Gianfranco Ferre και από την Κύπρο ο Εγγλέζος, Παντελής Μίτσου, Έλενα Αντωνιάδη, Έφη Παπαϊωάννου Χατζηκωστή.

Αγαπημένα ονόματα της πασαρέλας?
Γυναίκες: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Tyra Banks, Cindy Crawford, Βίκυ Καγιά, Εβελίνα Παπαντωνίου. Άνδρες: Marcus Schenkenberg, Theo Theodoridis, Christian Brylle, Νίκος Παπαδάκης.

Είσαι ελεύθερος ή δεσμευμένος?
Ελεύθερος...

Θα έκανες κάτι ανεπιθύμητο αν σου πρόσφεραν αμοιβή 200.000 Ευρώ?
Και τι είναι 200.000 Ευρώ μπροστά στην προσωπικότητα και το όνομά μας?

Θυμώνεις όταν...
Όταν ακούω να κοροϊδεύουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και γενικότερα θυμώνω με την κοροϊδία και την αδικία.

Τι απαντάς στα "ψώνια" της showbiz?
"Όσο πιο ψηλά καβαλάει κανείς το καλάμι, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει να του χωθεί" - Μανώλης Δουκίδης

Αγαπημένος στίχος τραγουδιού?
Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις...

Θα ήθελες να πεις "ευχαριστώ"...
Στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που με παρότρυναν να ασχοληθώ με τον χώρο, τον Ζαχαρία Πέτρου, τη Μελίνα Σκουμπρή, τον Μάριο Παπακυπριανού για τις υπέροχες φωτογραφίες του και τον Mikael Chalikia.

Μπορούμε να σε βρούμε...?
Στο FaceBook Nicholas Christopher ή στο σπίτι μου (γελάει)

4 comments: