Wednesday 7 December 2011

"A GENTLEMAN GOES WILD" | FASHION EDITORIAL


PHOTOGRAPHY: ELPIDA AVRAMELI - ALL RIGHTS RESERVED
CONCEPT & STYLING: MIKAEL CHALIKIAS
MODEL: VAIOS KAFTERANIS
SPECIAL THANKS TO STUDIO DIMITRIS ANDRITSOS

CLOTHES BY "HIONIDIS" and "MERKOS MANOLOPOULOS ATELIER"
LEATHER BOOTS ADIDAS ObyO JEREMY SCOTT BY "DEVICEONE"
(www.deviceone.eu)


INFO ABOUT VAIOS KAFTERANIS

"Πρώτη στάση: Λονδίνο! Σπουδές σε sports science και εργασία σε γνωστά fitness centers του Λονδίνου. Εμπειρία? Αδιαπραγμάτευτη και καθοριστική!

Δεύτερη στάση: Αθήνα! Άσκηση επαγγέλματος πάνω στο sports science και παράλληλα νυχτοπερπατήματα σε γνωστά bar - clubs των Αθηνών. Lifestyle? Μοναδικό!

Τρίτη στάση: Θεσσαλονίκη! Ήρθα και θα μείνω! Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως trainer, δουλεύω παράλληλα και σε γνωστά μαγαζιά της πόλης (βλ. "Markiz" και "MiniBar"). Οι γνώσεις μου όμως δεν σταματούν εδώ...Σπουδάζω ταυτόχρονα και Νομική. Το μεράκι μου!!!

Inbetween...? FASHION! A daily inspiration! Πάντα με ενδιέφερε ο χώρος της μόδας και του fashion lifestyle γιατί με εκφράζει και χαρακτηρίζει του ανθρώπους και την καθημερινότητά μου. Στην αρχή ξεκίνησε ως τρόπος έκφρασης να ασχολούμαι με τα ρούχα, στην πορεία όμως με τράβηξε περισσότερο.

Το ένα Tee έφερε το άλλο και η απήχηση μεγάλη! Τα πρώτα μου βήματα και σύντομα οι πρώτες μου ιδέες θα μεταφερθούν από σκέψεις σε ρούχα! Stay tuned!"

CHECK OUT THIS SPOT: vaioskafteranis.blogspot.com

1 comment: