Monday 2 January 2012

HAPPY NEW YEAR!

Το πρώτο post για το 2012 δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από ευχές για τη νέα χρονιά - ενδεχομένως να θεωρείται κλισέ αλλά μια ευχή είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά σε εποχές που το έχουμε περισσότερο ανάγκη!

Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθειά μας για ένα fashion blog με τη δική μας ματιά! Το στηρίξατε από την πρώτη κιόλας στιγμή και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό! Και φυσικά το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους μου που χωρίς αυτούς τίποτα απολύτως δεν θα ήταν εφικτό!

Ήταν μια χρονιά δημιουργική - οπότε δεν θα μπορούσα να μην ευχηθώ για όλους μας το νέο αυτό έτος να είναι ακόμα πιο δημιουργικό γεμάτο φαντασία και τα όνειρα του καθενός ξεχωριστά να γίνουν πράξεις! Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε μπροστά σας, και υλοποιήστε τα "θέλω" σας!

Το 2012 αγαπήστε, γεμίστε την ψυχή σας με έρωτα και πάθος και μοιράστε χαμόγελα στους γύρω σας! Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να ξέρεις πως δίπλα σου υπάρχει κάποιος που για σένα νοιάζεται - αυτό το συναίσθημα χαρίστε το ελεύθερα!

Καλή χρονιά να έχουμε - και μη ξεχνάτε πως στην αγάπη και την φαντασία δεν χωράνε εκπτώσεις !!!

Let it GLOW. 

Spread LOVE.

Stay CREATIVE!

m. 

No comments:

Post a Comment